Ladataan... Ladataan...

Thaimaalainen kalkkunakeitto

Valmistusaineet 8:lle
1 rkl öljyä
2 rkl punaista currytahnaa
15 dl kanalientä
40 cl kookosmaitoa
400 g parsakaalta pilkottuna
100 g Kalkkuna, nahkoineen
600 g kypsää kalkkunanfileetä pilkottuna
2 dl sokeria
4 rkl kalakastiketta
5 cl limetin mehua
1 ruukku ruukku tuoretta korianteria
Ohjeet

Kuumenna öljy kattilassa, ja kuullota currytahnaa siinä minuutin ajan. Kaada pannuun kanaliemi ja kookosmaito, anna kiehua muutama minuutti. Lisää parsakaalit kattilaan. Keitä pari minuuttia. Lisää kalkkuna, sokeri ja kalakastike, kiehauta. Mausta keitto limetinmehulla ja koristele hienonnetulla korianterilla.

Yksi annos sisältää 407 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":182,"alcohol":0,"protein":122,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":20.02,"alcohol":0,"protein":30.34,"carbohydrates":25.52,"saturated_fat":12.48,"sugar":24.13,"fibre":1.63,"salt":4.01},"percent_raw":{"fat":0.4463974428055656,"alcohol":0,"protein":0.3006523987949652,"carbohydrates":0.2529501583994692},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":30,"carbohydrates":25},"total":{"kcal":407,"weight":118.13,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":416.06},"item_type":"recipe","recipe_id":316121,"servings":8}}

 
Sulje