Ladataan... Ladataan...

Spagetti Carbonara

Valmistusaineet 4:lle
400 g Spagettia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
1 kpl silputtu sipuli
10 viipale Pekonifileetä
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
50 g Parmesaanijuustoa raastettuna
2 rkl (silputtu) silputtua persiljaa
125 g Pecorinojuustoa raastettuna
Ohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi. Tällä välin kuumenna oliiviöljy ja voi suuressa kattilassa, ruskista sipuli ja pekonipalat rapeiksi.
Valuta pasta, laita loraus pekonin paistorasvaa pestyn kattilan pohjalle ja kaada spagetti päälle. Kuumenna noin minuutti.
Lisää sipuli-pekoniseos ja kääntele hyvin spagetin joukkoon. Lisää munat ja sekoita hyvin. Sekoita osa parmesaaniraastetta ja pecorinoraaste kokonaan pastaan.
Jaa pasta 4 lautaselle, ripottele loput parmesaanit päälle ja koristele annokset persiljasilpulla.

Yksi annos sisältää 555 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":379,"alcohol":0,"protein":171,"carbohydrates":5},"weight":{"fat":42.24,"alcohol":0,"protein":42.93,"carbohydrates":1.15,"saturated_fat":17.96,"sugar":1.1,"fibre":0.31,"salt":2.05},"percent_raw":{"fat":0.6831291615068786,"alcohol":0,"protein":0.3085774990013183,"carbohydrates":0.008293339491802975},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":555,"weight":107.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":270.41},"item_type":"recipe","recipe_id":646,"servings":4}}

 
Sulje