Ladataan... Ladataan...

Rukiinen kanapizza

Valmistusaineet 10:lle
3 dl Vesi
20 g Kuivahiiva
1.5 dl Ruisjauho, kokojyväjauho, ravintokuitua 13,9 g/100 g
3.5 dl Vehnäjauho
1 dl Sokeri
2 tl Merisuola
4 rkl Rypsiöljy
Reseptin osa 2
1 rkl Hunaja
1 rkl Rypsiöljy
10 kpl Oliivi, suolaliemessä, ka
3 rkl Tomaattiketsuppi
1 tlk Ananas, säilyke, omassa liemessään, pala
150 g Emmental-juustoraaste, kevyt, ingman
Täyte
350 g Broilerifileesuikale, atria
Ohjeet

Sekoita kuivahiiva ruisjauhoihin, lisää sokeri ja vähintään 38 asteinen vesi.
Lisää vähitellen vehnäjauhoja ja suola. Vaivaa irtoavaksi, lisää lopuksi rypsiöljy.
Painele pellille (koko pelti!) ja peitä liinalla, saa kohota hetken.

Valmista täyte: ruskista rypsiöljyssä suikaleet, mausta hunajalla ja suolalla.
Voitele pohja ketsupilla, lisää suikaleet, oliivit ja ananas, päälle juustoraastetta.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":100,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":138},"weight":{"fat":11.11,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":34.53,"saturated_fat":2.53,"sugar":13.25,"fibre":2.78,"salt":1.57},"percent_raw":{"fat":0.3266973776548409,"alcohol":0,"protein":0.222151270588608,"carbohydrates":0.45115135175655097},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":306,"weight":82.77,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":156},"item_type":"recipe","recipe_id":167112,"servings":10}}

 
Sulje