Ladataan... Ladataan...

Juustosalaatti

Valmistusaineet 4:lle
150 g salaatinlehtiä (esim. jäävuorisalaattia)
4 kpl tomaatteja
1 kpl punasipuli
0.5 kpl kurkkua
1 kpl vihreä paprika
10 kpl mustia oliiveja
180 g fetajuustoa (rasvaa 8%)
6 viipale tuoretta patonkia
4 rkl kevyt tuorejuustoa
Reseptin osa 2
1 rkl viinietikkaa
1 rkl vettä
1 rkl öljyä
0.25 tl mustapippurirouhetta
Valmistusohjeet

Revi salaatti, lohko tomaatit ja leikkaa sipuli, kurkku ja paprika ohuiksi viipaleiksi.

Laita ainekset salaattikulhoon, sekoita kastike ja kaada se salaatin päälle. Nostele aineksia, jotta kastike levittyy salaattiin. Leikkaa juusto paloiksi ja nosta salaatin päälle. Tarjoa patongin ja tuorejuuston kanssa.

Yksi annos sisältää 325 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":113,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":153},"weight":{"fat":12.3,"alcohol":0,"protein":14.3,"carbohydrates":37.2},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":47},"total":{"kcal":325,"weight":63.800000000000004,"percent":100}}}