Ladataan... Ladataan...

Appelsiinibroileria ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl (keskik.) broilerin rintaleikettä
1 tl appelsiinimehua
0.5 dl oliiviöljyä
0.75 tl suolaa
0.5 tl (jauhettu) sitruunapippuria
0.5 tl kuivattua rosmariinia
4 kynsi valkosipulinkynsiä
1 kpl appelsiineja
1 dl mustia oliiveja
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunoita
Valmistusohjeet

Laita rintaleikkeet uunivuokaan. Lorauta palojen päälle appelsiinimehu ja oliiviöljy.
Mausta suolalla, sitruunapippurilla ja rosmariinilla. Viipaloi pintaan valkosipulia. Lohko pesty appelsiini joukkoon.
Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Jos pinta kuivuu, valele paiston aikana liemellä.

Yksi annos sisältää 335 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":125,"alcohol":0,"protein":104,"carbohydrates":106},"weight":{"fat":13.9,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":26.4},"percent_raw":{"fat":0.37302430041585716,"alchohol":0,"protein":0.3112122731195414,"carbohydrates":0.3157634264646015,"alcohol":0},"percent":{"fat":37,"alchohol":0,"protein":31,"carbohydrates":32,"alcohol":0},"total":{"kcal":335,"weight":66.3,"percent":100}}}

 
Sulje