Ladataan... Ladataan...

Roomansalaattia paprikalla, tomaatilla ja kapriksilla höystettynä

Valmistusaineet 6:lle
120 g Lehtisalaatti
20 g Rucola
100 g Paprika keltainen
150 g Tomaatti
2 dl Kapris
0.5 rkl Vaalea balsamikastike
6 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
Ohjeet

Huuhdo vihannekset ja valuta salaatin lehdet hyvin tai käytä salaattilinkoa. Revi roomansalaatin lehdet suupaloiksi, mutta jätä osa kauniista lehdistä vadin tai kulhon reunalle kokonaisina. Paloittele paprika ja tomaatit. Nosta ne ja rukolan lehdet kulhoon ja lisää öljy, balsamietikka ja kaprikset. Sekoita.

Yksi annos sisältää 60 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":14},"weight":{"fat":4.83,"alcohol":0,"protein":1.07,"carbohydrates":3.58,"saturated_fat":0.34,"sugar":2.49,"fibre":1.55,"salt":1.18},"percent_raw":{"fat":0.7006530580176779,"alcohol":0,"protein":0.06872898515030157,"carbohydrates":0.2306179568320206},"percent":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":23},"total":{"kcal":59,"weight":15.040000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":90.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1024391,"servings":6}}

 
Sulje