Ladataan... Ladataan...

Rakuunapasta

Valmistusaineet 4:lle
500 g Pastaa
Kastike:
3 rkl sitruunaoliiviöljyä
2.5 dl ruokakermaa, 10% rasvaa
100 g Parmesaanijuustoa
1 tl suolaa
1 tl (jauhettu) musta- tai sitruunapippuria
1 kpl tuoretta rakuunaa (ruukku)
Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kastiketta varten kuumenna sitruunaoliiviöljyä kattilassa. Lisää kerma ja kuumenna kiehumapisteeseen.
Raasta parmesaani ja sulata kastikkeeseen. Mausta suolalla, sokerilla ja sitruuna- tai mustapippurilla. Silppua ruukullinen tuoretta rakuunaa ja lisää se kastikkeeseen viimeiseksi. Tarkista maku.
Siivilöi pasta ja sekoita yhteen kastikkeen kanssa. Tarjoa saman tien.

Vinkki

Laita ruoan päälle juuri ennen tarjoilua rucolaa ja parmesaanilastuja tai -raastetta.

Yksi annos sisältää 379 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":223,"alcohol":0,"protein":139,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":24.27,"alcohol":0,"protein":34.09,"carbohydrates":4.05,"saturated_fat":10.08,"sugar":3.01,"fibre":0.38,"salt":2.33},"percent_raw":{"fat":0.5887029711644081,"alcohol":0,"protein":0.3675860721193048,"carbohydrates":0.04371095671628716},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":4},"total":{"kcal":379,"weight":78.21,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":249.69},"item_type":"recipe","recipe_id":676,"servings":4}}

 
Sulje