Ladataan... Ladataan...

Helppo jauhelihakastike ja pastaa

Valmistusaineet 4:lle
400 g naudan jauhelihaa
1 kpl sipuli
1 kynsi valkosipulin kynsi
1 rkl rypsiöljyä
1 tlk (400g /4 annosta) tomaattimurskaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
Lisäksi
4 dl pastaa keitettynä
1 kpl parsakaali
0.5 tl suolaa
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli hyvin. Ruskista sipuli ja valkosipuli kevyesti öljyssä. Lisää joukkoon jauheliha. Kypsennä edelleen sekoittaen, kunnes jauheliha on murumaista. Lisää tomaattimurska, basilika, suola ja pippuri. Kypsennä kastiketta kannen alla 10-15 minuuttia. Paloittele parsakaali ja keitä paloja suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Tarjoa kastikkeen lisänä keitettyä pastaa ja parsakaalia sekä vaikkapa vihersekasalaattia.

Yksi annos sisältää 447 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":206,"alcohol":0,"protein":118,"carbohydrates":123},"weight":{"fat":22.5,"alcohol":0,"protein":28.94,"carbohydrates":30.26,"saturated_fat":7.16,"sugar":9.58,"fibre":6.34,"salt":2.84},"percent_raw":{"fat":0.4608994625955559,"alcohol":0,"protein":0.2635681123842652,"carbohydrates":0.27553242502017894},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":447,"weight":107.62,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":403.19},"item_type":"recipe","recipe_id":21044,"servings":4}}

 
Sulje