Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-leipäjuustopalat

Valmistusaineet 4:lle
100 g Punajuuri, keitetty, suolaton
50 g Leipäjuusto
1 rkl Persilja, tuore
Ohjeet

Keitä kerralla isompi määrä punajuuria kuorineen ja käytä eri ruokiin. käytä suomalaisia tuoreita punajuuria. Kuori 2 punajuurta ja leikkaa ne noin yhden senttimetrin viipaleiksi. Leikkaa viipaleet edelleen neljään osaan. Leikkaa leipäjuustosta pitkä pala ja jaa se sopivan kokoisiksi paloiksi. Tikuta punajuuri- ja leipäjuustopalat, niin että juustopalat ovat keskellä. Koristele persiljalla tai muulla yrtillä.

Vinkki

Yksi annos on 3 palaa. Tee alkupalaksi isommat palat esim. pyöreistä punajuuri- ja juustopaloista.

Yksi annos sisältää 43 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":9},"weight":{"fat":2.85,"alcohol":0,"protein":2.26,"carbohydrates":2.19,"saturated_fat":1.75,"sugar":0.35,"fibre":0.69,"salt":0.1},"percent_raw":{"fat":0.5904334174576209,"alcohol":0,"protein":0.2077269701852556,"carbohydrates":0.20183961235712342},"percent":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":20},"total":{"kcal":43,"weight":10.189999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":37.99},"item_type":"recipe","recipe_id":1024677,"servings":4}}

 
Sulje