Ladataan... Ladataan...

Porkkanatyrnikakku

Valmistusaineet 8:lle
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 dl sokeria
25 tl Voita
2 dl vehnäjauhoja
0.3 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
0.5 tl soodaa
0.5 tl kanelia
2 kpl porkkanaa
0.5 dl tyrnimehua
Kuorrute
5 tl Tuorejuustoa
25 g Voita
1.5 dl tomusokeria
Ohjeet

Vaahdota muna ja sokeri, lisää sulatettu voi. Yhdistä muut aineet joukkoon. Kaada massa voideltuun vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Irrota vuoasta ja anna jäähtyä.
Valmista kuorrute ja levitä se kakun päälle. Tarjoile kakku sokerissa lämmitettyjen tyrnimarjojen kanssa.

Yksi annos sisältää 353 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":151,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":185},"weight":{"fat":16.82,"alcohol":0,"protein":4.33,"carbohydrates":46.38,"saturated_fat":10.19,"sugar":33.77,"fibre":1.28,"salt":0.94},"percent_raw":{"fat":0.4274458530125724,"alcohol":0,"protein":0.04887796634775361,"carbohydrates":0.5236761806396741},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":52},"total":{"kcal":353,"weight":113.71000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":106.8},"item_type":"recipe","recipe_id":938,"servings":8}}

 
Sulje