Ladataan... Ladataan...

Pinaattipasta

Valmistusaineet 2:lle
250 g (1 pkt) pinaattituorepastaa (esim. pastello)
1 tl (rouhittu) parmesanjuustoraastetta
Pinkkikastike
1 tl oliiviöljyä
5 rkl (raastettu) valkosipulinkynsiä
1 rkl sitruunamehua (1 sitruunan mehu)
4 kynsi sipulinvarsia
8 dl retiisejä
2 kpl (pieni) sinappia
0.25 kpl sokeria
0.25 tl rouhittua mustapippuria
0.25 dl suolaa
Ohjeet

Ateria on nopea valmistaa. Laita iso kattilallinen vettä kuumentumaan pastaa varten. Keitä pasta pakkauksen kyljessä olevan ohjeen mukaisesti. Tuorepasta on al dente muutamassa minuutissa.
Valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Hauduta mursketta hetki oliiviöljyssä. Purista joukkoon sitruunamehu ja saksi pannulle sipulin varret. Suikaloi huuhdotut retiisit joukkoon. Mausta ja sekoita kastike pastan kanssa.
Parmesanraaste ryydittää annosta.

Vinkki

Väriä ja lisävoimaa saat silppuamalla kastikkeen joukkoon kesän tuoretta pinaattia.

Yksi annos sisältää 712 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":141,"alcohol":0,"protein":109,"carbohydrates":462},"weight":{"fat":14.19,"alcohol":0,"protein":24.6,"carbohydrates":104.62,"saturated_fat":4.03,"sugar":20.3,"fibre":5.74,"salt":3.35},"percent_raw":{"fat":0.19811958832902626,"alcohol":0,"protein":0.1526563858764708,"carbohydrates":0.649224025794503},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":65},"total":{"kcal":712,"weight":176.83,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":600.94},"item_type":"recipe","recipe_id":802,"servings":2}}

 
Sulje