Ladataan... Ladataan...

Pasta-kasvispata

Valmistusaineet 4:lle
280 g (4 annokseen) tummia makaroneja
500 g pakastettuja wokkikasviksia
1.5 dl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
1.5 dl (raastettu) kypsytettyä juustoa raastettuna (esim. parmesaania)
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
1 tl basilikaa
1 tl timjamia
1 g oreganoa
Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada joukkoon jäiset pakastevihannekset, kun keittoaikaa on jäljellä vielä 3-4 minuuttia. Kaada pasta kasviksineen lävikön läpi kulhoon. Valuta. Kaada kerma ja juusto kattilaan. Sekoita niin, että juusto sulaa. Lisää suola, pippuri ja yrttimausteet. Sekoita varovasti joukkoon pasta ja kasvikset niin, että juustoseos sitoo ne yhteen. Tarjoa ruoka sellaisenaan tai paistetun makkaran, esim. Chorizon kanssa.

Yksi annos sisältää 354 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":91,"alcohol":0,"protein":60,"carbohydrates":203},"weight":{"fat":10.03,"alcohol":0,"protein":14.79,"carbohydrates":50.23,"saturated_fat":4.68,"sugar":6.65,"fibre":7.26,"salt":0.65},"percent_raw":{"fat":0.25765427941295965,"alcohol":0,"protein":0.16890656098528334,"carbohydrates":0.5734391596017571},"percent":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":355,"weight":94.29,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":251.24},"item_type":"recipe","recipe_id":18252,"servings":4}}

 
Sulje