Ladataan... Ladataan...

Kalamureke

Valmistusaineet 4:lle
500 g Jauhettua kalaa
0.5 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) vastajauhettua valkopippuria
5 dl kevytkermaa
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
0.5 dl (silputtu) tilliä hienonnettuna
Ohjeet

Valmista mureke yleiskoneessa tai sähkövatkaimella.
Mausta jauhettu kala suolalla sekä pippurilla.
Sekoita joukkoon kerma ja munat. Anna koneen käydä koko ajan.
Pane mureke voideltuun vuokaan kerroksitain tillin ja kylmäsavulohikuutioiden kanssa.
Kypsennä 150-asteisessa uunissa noin 50-60 minuuttia kunnes mureke on kypsä.

Vinkki

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Yksi annos sisältää 456 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":283,"alcohol":0,"protein":149,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":30.47,"alcohol":0,"protein":36.05,"carbohydrates":5.73,"saturated_fat":12.53,"sugar":5.85,"fibre":0.07,"salt":1.78},"percent_raw":{"fat":0.6213477155873123,"alcohol":0,"protein":0.32674862139051775,"carbohydrates":0.0519036630221699},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":5},"total":{"kcal":456,"weight":92.47999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":307.53},"item_type":"recipe","recipe_id":90291,"servings":4}}

 
Sulje