Ladataan... Ladataan...

New York-juustokakku

Valmistusaineet 12:lle
300 g Digestive-keksejä
50 g voita
Reseptin osa 2
1 rkl sitruunankuorta
0.5 dl sitruunamehua
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 rkl vaniljasokeria
1 dl sokeria
600 g maustamatonta tuorejuustoa
Ohjeet

Kuumenna uuni 180 asteeseen. Murskaa keksit monitoimikoneessa tai laita ne tukevaan muovipussiin ja nuiji esimerkiksi kaulimella murusiksi. Sulata voi, ja sekoita se keksinmuruihin. Voitele irtopohjavuoka (noin 23 cm). Kaada muruseos vuokaan ja painele se tasaiseksi vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.

Tee täyte. Raasta sitruunasta ohut keltainen kuorikerros ja purista mehu (käytä mieluiten luomusitruunaa). Vatkaa juusto, munat, sokerit, mehu ja kuoriraaste yhteen. Kaada seos keksipohjalle ja paista uunissa 50–60 minuuttia. Kakun keskusta saa jäädä hiukan hyllyväksi.

Anna kakun jäähtyä, ja siirrä se kylmään vähintään neljäksi tunniksi ennen tarjoamista.

Yksi annos sisältää 339 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":217,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":4.85,"carbohydrates":25.55,"saturated_fat":12.97,"sugar":15.43,"fibre":0.77,"salt":0.47},"percent_raw":{"fat":0.6398149623580409,"alcohol":0,"protein":0.05742988021701408,"carbohydrates":0.302755157424945},"percent":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":339,"weight":84.04,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":105.52},"item_type":"recipe","recipe_id":283357,"servings":12}}

 
Sulje