Ladataan... Ladataan...

Banaanikakku

Valmistusaineet 20:lle
1 dl Sokeri
1.5 dl Fariinisokeri
100 g Margariini, 80%, laktoositon
2 kpl Kananmuna
3 kpl Banaani, kuorittu
1 dl Kermaviili, kevyt, rasvaa 6%, Ingman
4 dl Vehnäjauho
2 tl Sooda
2 tl Vaniljasokeri
2 tl Kaneli
voiteluun
2 rkl Margariini, 80%, laktoositon
0.5 dl Korppujauho
Valmistusohjeet

Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka. Soseuta banaanit. Sekoita jauhot, sooda, vanilijasokeri ja kaneli keskenään.
Vatkaa sähkövatkaimella sokerit ja rasva vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon soseutetut banaanit. Lisää kuivat aineet ja kermaviili taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista uunissa 170 asteessa n. 50-60 minuuttia.

Vinkki

Käytä banaaneja 2-4 niiden koon ja oman maun mukaan.

Yksi annos sisältää 162 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":95},"weight":{"fat":6.3,"alcohol":0,"protein":2.5,"carbohydrates":23.5},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":58},"total":{"kcal":162,"weight":32.3,"percent":100}}}