Ladataan... Ladataan...

Parsakaali-pestopasta

Valmistusaineet 4:lle
400 g Pastaa
6 rkl pestoa
200 g Parsakaalin nuppuja pakasteena (1 pss)
Ohjeet

Pinnalle: parmesaania.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kiehauta vähän vettä ja keitä jäisiä parsakaalinnuppuja suolalla maustetussa vedessä vajaat viisi minuuttia. Valuta siivilässä.
Valuta pasta ja sekoita pestokastikkeen sekä parsakaalin kanssa.
Ripottele annosten pinnalle parmesaania.

Yksi annos sisältää 210 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":113,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":6},"weight":{"fat":12.43,"alcohol":0,"protein":22.45,"carbohydrates":1.47,"saturated_fat":1.86,"sugar":1.41,"fibre":2.24,"salt":0.2},"percent_raw":{"fat":0.5390785907859078,"alcohol":0,"protein":0.4325444143330322,"carbohydrates":0.02837699488105992},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":3},"total":{"kcal":210,"weight":42.059999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":172.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1659,"servings":4}}

 
Sulje