Ladataan... Ladataan...

Papu-kasviskeitto

Valmistusaineet 4:lle
1 pss keittojuureksia
1 l vettä
1.5 rkl kasvisfondia
1 tl kuivattua oreganoa tai meiramia
1 prk kidney-papuja
200 g Pakasteherneitä
Valmistusohjeet

Lisäksi mustapippuria ja suolaa maun mukaan.

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää siihen keittojuurekset, fondi ja yrttimausteet. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää valutetut kidney-pavut sekä herneet ja kiehauta.
3. Tarkista maku ja lisää mustapippuria ja tarvittaessa hieman suolaa.

Vinkki

Jos valmistat keiton kuivatuista kidneypavuista, niin keitä niitä ensin erikseen 45 minuuttia.

Yksi annos sisältää 102 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":54},"weight":{"fat":1,"alcohol":0,"protein":8.2,"carbohydrates":11.8},"percent_raw":{"fat":0.09687970466363684,"alchohol":0,"protein":0.3712888765863454,"carbohydrates":0.5318314187500177,"alcohol":0},"percent":{"fat":10,"alchohol":0,"protein":37,"carbohydrates":53,"alcohol":0},"total":{"kcal":101,"weight":21,"percent":100}}}

 
Sulje