Ladataan... Ladataan...

Parsakaali-kukkakaalivuoka

Valmistusaineet 6:lle
500 g parsakaalia
500 g kukkakaalia
100 g aurajuustoa
1 prk ruoanvalmistusjogurttia (6-8% rasvaa)
Ohjeet

Keitä parsa- ja kukkakaalinuput ja suikaloidut kaalien varret suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi.
Öljyä laakea vuoka. Sekoita aurajuustomurut ruuanvalmistusjogurttiin. Mausta halutessasi mustapippurilla. Kaada seos kaalinupuille ja sekoita vähän. Kuumenna ja gratinoi 225 asteisessa uunissa noin 20 min. Tarjoa lihan tai linnun kanssa perunan asemesta.

Yksi annos sisältää 132 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":20},"weight":{"fat":8,"alcohol":0,"protein":9.36,"carbohydrates":4.93,"saturated_fat":4.73,"sugar":4.84,"fibre":3.97,"salt":0.55},"percent_raw":{"fat":0.5575632306130464,"alcohol":0,"protein":0.28988127434421734,"carbohydrates":0.1525554950427363},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":132,"weight":36.379999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":216.67},"item_type":"recipe","recipe_id":39135,"servings":6}}

 
Sulje