Ladataan... Ladataan...

Muikkupiiras

Valmistusaineet 8:lle
15 kpl muikkua
1 kpl tomaatti
1 prk ruokakermaa (rasvaa 5%)
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 kpl sipulia
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl (silputtu) tuoretta silputtua tilliä
1 pkt piirakkataikinaa (paketti)
1 tl suolaa
Ohjeet

Painele sulanut taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Pane se jääkaappiin. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuullota sipulit kannellisessa paistinpannussa pienellä lämmöllä. Pehmennä kalat varovasti sipulien päällä. Sulje kansi. Pilko tomaatit. Sekoita kerma, munat, tilli ja suola, sekä lisää tomaatti. Kaada seos piirakkavuokaan. Nosta muikut seokseen ehjänä ja aseta päällimmäiseksi sipulirenkaat. Paista alimmaisella tasolla 30 min.

Yksi annos sisältää 298 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":157,"alcohol":0,"protein":59,"carbohydrates":82},"weight":{"fat":17.22,"alcohol":0,"protein":14.54,"carbohydrates":20.26,"saturated_fat":6.67,"sugar":1.7,"fibre":1.61,"salt":1.37},"percent_raw":{"fat":0.5268423696270688,"alcohol":0,"protein":0.19773956008847068,"carbohydrates":0.2754180702844606},"percent":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":299,"weight":63.37,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":167.96},"item_type":"recipe","recipe_id":42429,"servings":8}}

 
Sulje