Ladataan... Ladataan...

Marjainen vispipuuro

Valmistusaineet 5:lle
1 l vettä
0.3 dl puolukkasurvosta (voi jättää pois)
1.5 dl täysjyvämannasuurimoita
1 dl sokeria
7 dl Mansikoita
Ohjeet

Mittaa vesi kattilaan ja lisää halutessasi puolukkasurvos. Kuumenna kiehuvaksi ja vispilöi sekaan mannasuurimot.
Keitä puuroa viitisen minuuttia ja sekoita välillä kattilan pohjaa pitkin.
Lisää sokeri ja mansikat. Keitä hiljalleen ja sekoita vispilällä marjat rikki.
Anna puuron jäähtyä kylmäksi ja vatkaa se kuohkeaksi.


Ohjeen on laatinut kokki Jaakko Kolmonen ja se on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 19/2005.

Yksi annos sisältää 175 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":4,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":159},"weight":{"fat":0.42,"alcohol":0,"protein":2.81,"carbohydrates":38.37,"saturated_fat":0.02,"sugar":23.2,"fibre":2.26,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.022535405204231782,"alcohol":0,"protein":0.06674941689609368,"carbohydrates":0.9107151778996747},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":91},"total":{"kcal":175,"weight":67.08,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":314.6},"item_type":"recipe","recipe_id":11321,"servings":5}}

 
Sulje