Ladataan... Ladataan...

Lohta ja paahdettuja kasviksia

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl Tomaatti
1 kpl Paprika punainen
1 kynsi Valkosipuli
3 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
240 g Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne
1 kpl Avokado
1 kpl Omena, ulkomainen, kuorineen, keskiarvo
1 kpl Punasipuli
200 g Parsakaali brokkoli
600 g Lohifilee
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Valkopippuri
0.5 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Paloittele tomaatit ja paprika leivinpaperin päälle uunipellille.

Murskaa valkosipuli öljyyn. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada uunikasvisten päälle ja paahda uunissa noin 10 minuutin ajan.

Valuta kikherneet liemestään kulhoon. Kuori ja kuutioi avokado ja omena joukkoon. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi sekaan.

Höyrytä parsakaalin kukinnot kypsäksi ja lisää joukkoon.

Sekoita uunikasvikset tuoreisiin kasviksiin.

Paista lohipalat kypsäksi pannulla tilkassa öljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

Tarjoa kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 527 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":285,"alcohol":0,"protein":154,"carbohydrates":88},"weight":{"fat":30.72,"alcohol":0,"protein":37.31,"carbohydrates":21.36,"saturated_fat":5.18,"sugar":10.57,"fibre":8.99,"salt":2.57},"percent_raw":{"fat":0.5409046097002861,"alcohol":0,"protein":0.29194194117588324,"carbohydrates":0.1671534491238307},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":29,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":527,"weight":116.69999999999997,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":467.44},"item_type":"recipe","recipe_id":1025064,"servings":4}}

 
Sulje