Ladataan... Ladataan...

Linssi-perunasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
1 kg kiinteää, keitettyä perunaa
2 dl keltaisia linssejä
1 kpl pieni sipuli
2 kynsi valkosipulinkynsiä
0.5 kpl isoa, punaista chiliä
2 kpl (iso) tomaattia
0.25 tl currya
1 rkl silputtua, tuoretta korianteria
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä kuullottamiseen
Valmistusohjeet

Huuhdo linssit huolellisesti. Keitä niitä 7–10 minuuttia ja valuta vesi pois. Kuori ja paloittele keitetyt perunat, silppua kuoritut sipulit, hienonna chili ilman siemeniä, poista tomaattien sisukset ja lohko niiden kuoret. Kuullota öljytilkassa sipulisilput, pienitty chili ja curry. Lisää hetken kuluttua perunapalat, tomaattilohkot ja viimeiseksi linssit. Mausta korianterilla, suolalla ja mustapippurirouheella. Nosta höyryävänä tarjoiluastiaan ja tarjoile heti.

Yksi annos sisältää 348 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":60,"carbohydrates":246},"weight":{"fat":4.6,"alcohol":0,"protein":14.7,"carbohydrates":60.4},"percent_raw":{"fat":0.12105575588265909,"alchohol":0,"protein":0.17189397732182593,"carbohydrates":0.707050266795515,"alcohol":0},"percent":{"fat":12,"alchohol":0,"protein":17,"carbohydrates":71,"alcohol":0},"total":{"kcal":348,"weight":79.69999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje