Ladataan... Ladataan...

Kukkakaalikeitto

Valmistusaineet 4:lle
700 g Kukkakaali
200 g Purjosipuli
3 tl Rypsiöljy
10 dl Vesi
0.5 tl Ruokasuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
1 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1 rkl (silputtu) Persilja, tuore
0 g Ruohosipuli
Ohjeet

Leikkaa purjo (käytä mieluiten purjon valkeaa osaa) ja kukkakaali paloiksi ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää vesi, suola ja pippuri. Keitä miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat pehmeitä. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää kerma. Kiehauta keitto ja tarkista maku. Lisää ruohosipuli ja persilja juuri ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 118 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":64,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":6.51,"alcohol":0,"protein":4.77,"carbohydrates":7.52,"saturated_fat":1.18,"sugar":5.88,"fibre":5.55,"salt":0.83},"percent_raw":{"fat":0.5436924163230068,"alcohol":0,"protein":0.1772368071423286,"carbohydrates":0.27907077653466467},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":118,"weight":32.239999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":542.34},"item_type":"recipe","recipe_id":1023352,"servings":4}}

 
Sulje