Ladataan... Ladataan...

Keventäjän parempi pizzapohja

Valmistusaineet 8:lle
1.5 dl Vesi
25 g Hiiva
3 tl Oliiviöljy
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Sokeri
2 dl Täysjyvävehnäjauho
0.5 dl Ruisjauho
1 dl Erikoisvehnäjauho
Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.

Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.

Alusta jauhot joukkoon erissä.

Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.

Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.

Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.

Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.

Yksi annos sisältää 114 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":72},"weight":{"fat":2.42,"alcohol":0,"protein":4.57,"carbohydrates":17.06,"saturated_fat":0.36,"sugar":0.44,"fibre":3.3,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.2007662722564677,"alcohol":0,"protein":0.1688708989828729,"carbohydrates":0.6303628287606595},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":63},"total":{"kcal":115,"weight":28.95,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":52.88},"item_type":"recipe","recipe_id":1024827,"servings":8}}

 
Sulje