Ladataan... Ladataan...

Katkarapupitaleivät

Valmistusaineet 4:lle
5 kpl pitaleipiä tai ohuita rieskalevyjä (1 pkt)
Täyte
8 dl Katkarapuja
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
1 nippu tillinippua
1 dl kevytranskankermaa tai kermaviiliä
3 rkl makeaa chilikastiketta, esim. spice up!
0.5 tl suolaa
0.5 tl sitruunapippuria
Ohjeet

Ota katkaravut sulamaan jääkaappiin 6–8 tuntia ennen valmistusta. Valuta sulaneet ravut hyvin siivilässä.
Leikkaa kurkku pieniksi paloiksi ja silppua tilli.
Sekoita kaikki täytteen aineet yhteen ja tarkista maku. Lisää halutessasi mausteita.
Leikkaa pitaleivät auki ja kuumenna mikrossa tai uunissa folioon käärittynä.
Laita lämpimän leivän sisälle salaattia ja katkaraputäytettä.
Tarjoa lämpiminä.

Yksi annos sisältää 303 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":163},"weight":{"fat":6.1,"alcohol":0,"protein":20.59,"carbohydrates":40.18,"saturated_fat":3.18,"sugar":6.27,"fibre":2.36,"salt":1.91},"percent_raw":{"fat":0.18423317979309825,"alcohol":0,"protein":0.2764026278033678,"carbohydrates":0.539364192403534},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":54},"total":{"kcal":303,"weight":80.59,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":272.41},"item_type":"recipe","recipe_id":1660,"servings":4}}

 
Sulje