Ladataan... Ladataan...

Katkarapulaatikko

Valmistusaineet 4:lle
3 dl risottoriisiä
8 dl Kuorittuja katkarapuja
1 kpl (keskik.) purjoa
1 kpl (pieni) ruukkutilliä
2 dl flora-ruokakermaa (1 prk)
1 dl vettä
4 rkl pesto alla siciliana kastiketta (barilla)
Ohjeet

Lisäksi tarvitset tarjoilulisäkkeeksi sitruunalohkoja.

Keitä riisit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Sulata ja valuta katkaravut.
Halkaise ja huuhtele purjo. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Lorauta Floraan vesi. Sekoita joukkoon pesto.
Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain riisiä, purjoa, katkarapuja ja silputtua tilliä. Kaada lopuksi neste.
Kypsennä 200 asteessa puolisen tuntia.
Tarjoa sitruunalohkojen kanssa.

Yksi annos sisältää 339 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":168,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":92},"weight":{"fat":18.36,"alcohol":0,"protein":19.28,"carbohydrates":22.46,"saturated_fat":7.69,"sugar":3.53,"fibre":2.35,"salt":0.51},"percent_raw":{"fat":0.4973730621268227,"alcohol":0,"protein":0.23219473084371994,"carbohydrates":0.27043220702945736},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":339,"weight":74.18,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":310},"item_type":"recipe","recipe_id":679,"servings":4}}

 
Sulje