Ladataan... Ladataan...

Katkarapu-pikkupizza

Valmistusaineet 1:lle
1 viipale (keskik.) revitty ruispala
2 tl valmista pastakastiketta
1 dl Katkarapuja
2 kpl oliiveja
30 g Kesäkurpitsaa
10 g Juustoraastetta
0.5 tl pizzamaustetta
Ohjeet

Levitä ruispalalle pastakastike, sulatetut katkaravut, viipaloidut oliivit ja suikaloitu kesäkurpitsa. Kuorruta juustoraasteella ja paista 225 asteisessa uunissa 5 minuuttia. Ripottele päälle pizzamauste, nauti kuumana tai kylmänä.

Yksi annos sisältää 143 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":53,"carbohydrates":60},"weight":{"fat":3.32,"alcohol":0,"protein":13.01,"carbohydrates":14.96,"saturated_fat":1.17,"sugar":1.35,"fibre":4.94,"salt":0.35},"percent_raw":{"fat":0.21092907561141927,"alcohol":0,"protein":0.3671704561679267,"carbohydrates":0.421900468220654},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":37,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":143,"weight":39.1,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":146},"item_type":"recipe","recipe_id":1772,"servings":1}}

 
Sulje