Ladataan... Ladataan...

Karjalanpaisti

Valmistusaineet 8:lle
800 g karjalanpaistia
500 g lanttua
2 kpl sipuleita
150 g palsternakkaa
200 g selleriä
3 kpl porkkanoita
2 tl suolaa
1 tl maustepippureita
2 kpl laakerinlehtiä
3 dl vettä
16 kpl keitettyjä perunoita
2 kpl maustekurkkuja viipaleina
3 dl sokeroitua puolukkasurvosta
Ohjeet

Kuori ja lohko lanttu, sipulit, palsternakka, selleri ja porkkanat.
Laita liha- ja kasvislohkoja pataan tai vuokaan kerroksittain mausteita väliin ripotellen. Kaada vuokaan vettä sen verran, että ainekset melkein peittyvät.

Kypsennä kannen alla 175 asteessa 2 tuntia. Tarjoa ruoka perunoiden kanssa. Lisänä maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":75,"carbohydrates":162},"weight":{"fat":7.64,"alcohol":0,"protein":18.39,"carbohydrates":39.73,"saturated_fat":2.67,"sugar":15.57,"fibre":5.58,"salt":2.87},"percent_raw":{"fat":0.22827571098042446,"alcohol":0,"protein":0.2441751896409527,"carbohydrates":0.5275490993786227},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":53},"total":{"kcal":306,"weight":92.45,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":466.3},"item_type":"recipe","recipe_id":282904,"servings":8}}

 
Sulje