Ladataan... Ladataan...

Karjalanpaisti

Valmistusaineet 8:lle
800 g karjalanpaistia
500 g lanttua
2 kpl sipuleita
150 g palsternakkaa
200 g selleriä
3 kpl porkkanoita
2 tl suolaa
1 tl maustepippureita
2 kpl laakerinlehtiä
3 dl vettä
16 kpl keitettyjä perunoita
2 kpl maustekurkkuja viipaleina
3 dl sokeroitua puolukkasurvosta
Valmistusohjeet

Kuori ja lohko lanttu, sipulit, palsternakka, selleri ja porkkanat.
Laita liha- ja kasvislohkoja pataan tai vuokaan kerroksittain mausteita väliin ripotellen. Kaada vuokaan vettä sen verran, että ainekset melkein peittyvät.

Kypsennä kannen alla 175 asteessa 2 tuntia. Tarjoa ruoka perunoiden kanssa. Lisänä maistuvat puolukkahillo ja etikkakurkut.

Yksi annos sisältää 307 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":70,"alcohol":0,"protein":75,"carbohydrates":162},"weight":{"fat":7.7,"alcohol":0,"protein":18.4,"carbohydrates":39.9},"percent_raw":{"fat":0.22816489023122477,"alchohol":0,"protein":0.24371256339966446,"carbohydrates":0.5281225463691107,"alcohol":0},"percent":{"fat":23,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":53,"alcohol":0},"total":{"kcal":307,"weight":66,"percent":100}}}

 
Sulje