Ladataan... Ladataan...

Juures-jauhelihacannelonit

Valmistusaineet 6:lle
300 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
1.5 kpl Porkkana
75 g Palsternakka
1 kpl Sipuli
75 g Fetajuusto rasvaa 12-15 %, lehmänmaito, suolaliemessä
100 g Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
2 tl Timjami, tuore
0.75 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.5 tl Kaneli
KASTIKE:
390 g Tomaattimurska yrtti
1 rkl Tomaattisose tomaattipyree
2 tl Sokeri
0.25 tl Ruokasuola
2 rkl Valkoviinietikka
1 tl Basilika kuivattu
200 g Cannelloni
PÄÄLLE:
75 g Kadett 12 % juustoraaste
Ohjeet

Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla. Kuori ja raasta porkkanat ja palsternakka ja kuori ja hienonna sipuli loppuvaiheessa joukkoon.

Murenna joukkoon feta- ja raejuusto, hauduta noin 5 minuuttia.

Mausta kastike hienonnetulla timjamilla, suolalla, pippurilla ja kanelilla.

Sekoita kattilassa kastikkeen ainekset. Keitä muutaman minuutin ajan miedolla lämmöllä.

Täytä cannelonit juures-jauhelihakastikkeella.

Asettele valmiit rullat vieriviereen uunivuokaan. Kaada päälle tomaattikastike ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Yksi annos sisältää 301 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":97,"carbohydrates":136},"weight":{"fat":7.39,"alcohol":0,"protein":23.6,"carbohydrates":33.12,"saturated_fat":3.23,"sugar":8.44,"fibre":3.3,"salt":1.98},"percent_raw":{"fat":0.22669820702544627,"alcohol":0,"protein":0.3217273412653296,"carbohydrates":0.4515744517092242},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":301,"weight":81.06,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":238.45},"item_type":"recipe","recipe_id":1024902,"servings":6}}

 
Sulje