Ladataan... Ladataan...

Jauhelihaborssi

Valmistusaineet 4:lle
1 rkl ruokaöljyä tai margariinia
300 g Naudan jauhelihaa
1 l vettä
2 kpl kasvisliemikuutioita
50 g Selleriä
50 g Palsternakkaa
3 kpl porkkanoita
1 kynsi valkosipulin kynttä
0.5 tl kuivattua timjamia
400 g Kuutioituja etikkapunajuuria liemineen
Ohjeet

pala purjoa

Ruskista jauheliha kevyesti öljyssä tai margariinissa.
Kuutioi selleri, palsternakka ja porkkanat. Suikaloi purjo.
Keitä kasvikset kasvisliemikuutiolla, murskatulla valkosipulinkynnellä ja timjamilla maustetussa vedessä kypsiksi.
Lisää jauheliha ja etikkapunajuurikuutiot liemineen sekaan.
Kuumenna keitto ja tarkista maku.
Tarjoa smetanan, kapriksien ja tuoreen ruisleivän kanssa.

Yksi annos sisältää 276 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":159,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":17.37,"alcohol":0,"protein":16.58,"carbohydrates":11.91,"saturated_fat":5.89,"sugar":10.22,"fibre":3.98,"salt":2.99},"percent_raw":{"fat":0.5784520539283666,"alcohol":0,"protein":0.2453009010913206,"carbohydrates":0.17624704498031274},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":25,"carbohydrates":18},"total":{"kcal":275,"weight":68.94,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":508.56},"item_type":"recipe","recipe_id":177,"servings":4}}

 
Sulje