Ladataan... Ladataan...

Itämainen kasviskeitto

Valmistusaineet 4:lle
15 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
1.5 rkl Soijakastike
0.5 rkl Inkivääritahna
250 g Itämaiset wokvihannekset
100 g Parsakaali brokkoli
100 g Kukkakaali
100 g Organic black bean spaghetti
0.5 kpl Lime, kuorittu
Ohjeet

Kiehauta suuressa kattilassa vesi, liemikuutiot, soijakastike a inkivääritahna.

Lisää joukkoon vokkivihannekset ja parsa- ja kukkakaalien kukinnot.

Keitä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi papuspagetti ja limetin mehu. Jatka keittämistä noin 5 minuutin ajan.

Vinkki

Mustapapuspagetti on gluteeniton papuvalmiste, jossa on 43 g proteiinia 100 grammassa. Tuotetta myydään isommissa kaupoissa. Mikäli et saa sitä käsiisi, voit hyvin käyttää täysjyvänuudeleita. Niissä on noin 10 g proteiinia 100 grammassa. Lisää keittoon esimerkiksi vihreitä papuja ja/tai sokeriherneitä ja saat annoksen proteiinimäärää nostettua.

Yksi annos sisältää 142 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":26,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":2.54,"alcohol":0,"protein":14.97,"carbohydrates":10.09,"saturated_fat":0.82,"sugar":5.33,"fibre":7.82,"salt":3.37},"percent_raw":{"fat":0.18550905683947536,"alcohol":0,"protein":0.4866064400806407,"carbohydrates":0.32788450307988404},"percent":{"fat":19,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":142,"weight":44.94,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":539.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1025049,"servings":4}}

 
Sulje