Ladataan... Ladataan...

Italialaiset lihapullat

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl Sipuli
2 kynsi Valkosipuli
2 kpl Anjovis
2 tl Oliiviöljy
MASSA:
400 g Kevyt jauheliha 10 %
1 kpl Kananmuna, kuoreton
0.5 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
3 tl Oliiviöljy
800 g Valkosipuli tomaattimurska
2 rkl Tomaattisose tomaattipyree
1 dl Valkoviini kuiva
1 tl Salvia, kuivattu
2 rkl Basilika, tuore
0.25 tl Ruokasuola
0.25 tl Mustapippuri
0.5 tl Sokeri
LISÄKSI:
450 g Täysjyväspagetti
Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipulit hyvin pieneksi. Hienonna myös sardellit (3 kpl pieniä). (Voit käyttää anjoviksia tarvittaessa (2 kpl)).

Paista seos pehmeäksi pannulla öljyssä. Siirrä sivuun ja anna jäähtyä.

Sekoita keskenään sipull-sardelliseos, jauheliha, kananmuna ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Pyöritä pulliksi ja paista pannulla öljyssä kypsiksi.

Lisää tomaattimurska, -pyree, viini, kuivat ja tuoreet yrtit sekä mausteet.

Hauduta kannen alla noin 30 minuuttia.

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kääntele lihapullakastikkeeseen.

Yksi annos sisältää 482 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":122,"alcohol":11,"protein":111,"carbohydrates":238},"weight":{"fat":13.3,"alcohol":1.5,"protein":27.2,"carbohydrates":58.6},"percent_raw":{"fat":0.2526589650852555,"alchohol":0,"protein":0.23000895871068083,"carbohydrates":0.494915953510032,"alcohol":0.02241612269403165},"percent":{"fat":25,"alchohol":0,"protein":23,"carbohydrates":49,"alcohol":2},"total":{"kcal":481,"weight":100.6,"percent":100}}}

 
Sulje