Ladataan... Ladataan...

Hirvenlihapullat

Valmistusaineet 6:lle
1000 g Jauhettua hirvenlihaa
1 kpl sipuli
0.5 dl korppujauhoja
3 kpl kananmunia
3 dl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
1.5 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Paistamiseen
2 rkl öljyä
Valmistusohjeet

Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Anna sipulin jäähtyä ennen kuin sekoitat sen jauhelihaan. Lisää munat, ruoanvalmistuskerma, korppujauhot ja mausteet. Anna taikinan seistä puolisen tuntia.

Muotoile kostein käsin taikinasta lihapullia ja paista ne paistinpannulla öljyssä.

Vinkki

Hirvenlihapullien kanssa voi tarjota esimerkiksi perunasosetta, puolukkahilloa ja suolakurkkuja.

Yksi annos sisältää 326 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":142,"alcohol":0,"protein":160,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":15.8,"alcohol":0,"protein":39.9,"carbohydrates":6},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":326,"weight":61.7,"percent":100}}}