Ladataan... Ladataan...

Helppo janssoninkiusaus

Valmistusaineet 4:lle
400 g peruna-sipulisekoitusta (1 iso pss)
70 g Anjovisfileitä (1rasia/70–100 g)
1 lasi (2 dl) maitoa
1 dl kermaa
Ohjeet

Lisäksi tarvitset anjovisten lientä.

Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta voidellun uunivuoan pohjalle. Lado päälle anjovisfileet. Kaada loput peruna-sipulisekoituksesta vuokaan. Sekoita maito ja kerma ja lisää seokseen hiukan anjovispurkin lientä. Valuta seos vuokaan.
Kypsennä 225 asteessa noin 45 minuuttia. Jos kiusauksen pinta meinaa kuivua, lisää hiukan kermaa paistamisen loppupuolella. Tarjoa etikkapunajuurten ja maustekurkkuviipaleiden kanssa.

Yksi annos sisältää 200 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":73},"weight":{"fat":8.89,"alcohol":0,"protein":11.16,"carbohydrates":17.83,"saturated_fat":4.33,"sugar":8.03,"fibre":0.9,"salt":2.4},"percent_raw":{"fat":0.4084334447486059,"alcohol":0,"protein":0.22769827823087296,"carbohydrates":0.3638682770205211},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":200,"weight":53.53999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":192.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1052,"servings":4}}

 
Sulje