Ladataan... Ladataan...

Makkarakastike

Valmistusaineet 4:lle
1.5 rkl Margariini 60 %, keskiarvo
25 g Vehnäjauho puolikarkea
5 dl Vesi
1 kpl Lihaliemikuutio
0.2 prk Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
200 g HK Sininen lenkki kevyt
0.5 tl Valkopippuri
0.5 tl Ruokasuola
Ohjeet

Sulata rasva paistokasarissa tai valurautapadassa. Lisää jauhot ja anna niiden ruskistua kauniiksi. Sekoita koko ajan. Varo, etteivät jauhot pääse palamaan. Vispilöi joukkoon ensin n. 3 dl vettä ja loput tarpeen mukaan. Lisää lihaliemikuutio tai fondia. Lisää loraus ruokakermaa. Sekoita. Anna hautua hiljalleen 20-30 minuuttia. Paahda makkarapalat kuumalla pannulla ja lisää ne kastikkeen joukkoon. Lisää tarvittaessa nestettä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 149 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":84,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":42},"weight":{"fat":9.36,"alcohol":0,"protein":5.68,"carbohydrates":10.61,"saturated_fat":3.15,"sugar":0.74,"fibre":0.37,"salt":3.2},"percent_raw":{"fat":0.5639269100766373,"alcohol":0,"protein":0.15204227435494128,"carbohydrates":0.2840308155684214},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":28},"total":{"kcal":149,"weight":33.11,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":202.59},"item_type":"recipe","recipe_id":1023483,"servings":4}}

 
Sulje