Ladataan... Ladataan...

Helpoin makaronilaatikko

Valmistusaineet 4:lle
300 g naudan kevyt jauhelihaa (rasvaa 17%)
1 kpl sipulikuutioita
2 tl jauhelihamaustetta
1 tl paprikajauhetta
0.5 tl suolaa
1.5 dl (raastettu) juustoraastetta
2 rkl Sununtai Erikoisvehnäjauhoja
7.5 dl Keiju Kaurajuomaa
250 g (noin 5 dl) Torino Täysjyvämakaronia
Ohjeet

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Ruskista jauheliha ja sipuli kevyesti teflonpannulla. Mausta seos. Sekoita jauhelihan joukkoon makaronit, juustoraaste ja vehnäjauhot. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (3 l). Kaada vuokaan kaurajuoma. Kypsennä uunin keskitasossa 40 minuuttia. Nosta vuoka uunista ja anna ruoan vielä vetäytyä foliolla peitettynä noin 10 minuuttia.

Yksi annos sisältää 542 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":187,"alcohol":0,"protein":128,"carbohydrates":227},"weight":{"fat":20.48,"alcohol":0,"protein":31.41,"carbohydrates":55.73,"saturated_fat":8.26,"sugar":15.25,"fibre":7.8,"salt":1.33},"percent_raw":{"fat":0.3459145839266626,"alcohol":0,"protein":0.23577115255715306,"carbohydrates":0.4183142635161844},"percent":{"fat":35,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":42},"total":{"kcal":542,"weight":140.26000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":363.5},"item_type":"recipe","recipe_id":194823,"servings":4}}

 
Sulje