Ladataan... Ladataan...

Gluteeniton piirakkapohja suolaiselle leivonnaiselle

Valmistusaineet 12:lle
100 g Margariini 60 %, keskiarvo
185 g Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste
1 dl Juustoraaste, kevyt, rasvaa 12%
1.5 dl Vesi
Ohjeet

Sekoita keskenään rasva, jauhoseokset, juustoraaste ja vesi. Painele taikina leivinpaperoituun piirakkavuokaan (halkaisija 25 cm) jauhotetuin käsin.

Yksi annos sisältää 105 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":5.59,"alcohol":0,"protein":1.89,"carbohydrates":11.84,"saturated_fat":1.74,"sugar":1.3,"fibre":0.52,"salt":0.13},"percent_raw":{"fat":0.47784961819544564,"alcohol":0,"protein":0.07185410591493009,"carbohydrates":0.45029627588962423},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":105,"weight":23.009999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":39.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1023949,"servings":12}}

 
Sulje