Ladataan... Ladataan...

Gluteeniton mandariinikakku

Valmistusaineet 12:lle
100 g Hasselpähkinärouhe
140 g Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta
0.5 tl Ruokasuola
1 dl Hedelmäsokeri
325 g Mandariinilohkot sokeriliemessä
75 g Liivate
200 g Viola tuorejuusto, sitruuna
200 g Maitorahka rasvaton
0.25 tl Neilikka
Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Valmista pohja: Vatkaa valkuaiset suolan kanssa vaahdoksi. Lisää sokeri erissä ja vatkaa vaahto kovaksi asti. Kääntele lopuksi pähkinärouhe joukkoon.

Kaada massa voideltuun irtopohjavuokaan. Paista uunin alatasossa noin 40 minuuttia, anna jäähtyä.

Valmista täyte: Valuta ja soseuta mandariinit, säästä hieman lientä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Nosta vedestä ja puristele kuivaksi. Kuumenna mandariiniliemi ja liuota liivatteet siihen yksi kerrallaan. Sekoita mandariinien joukkoon.

Sekoita tuorejuusto hedelmäsoseeseen. Kaada seos pohjan päälle vuokaan. Peitä kakku foliolla ja hyydytä jääkaapissa noin 4 tuntia.

Koristele valitsemillasi hedelmillä.

Yksi annos sisältää 178 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":78,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":58},"weight":{"fat":8.7,"alcohol":0,"protein":10.52,"carbohydrates":14.61,"saturated_fat":2.46,"sugar":13.33,"fibre":0.96,"salt":0.4},"percent_raw":{"fat":0.437948393279947,"alcohol":0,"protein":0.2352571650702903,"carbohydrates":0.3267944416497626},"percent":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":33},"total":{"kcal":179,"weight":50.98,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":94.05},"item_type":"recipe","recipe_id":1024769,"servings":12}}

 
Sulje