Ladataan... Ladataan...

Espanjalainen uunimunakas

Valmistusaineet 12:lle
3 kpl sipuleita
4 kynsi valkosipulinkynsiä
400 g kinkkua
300 g paprikaa
0.5 dl (silputtu) persiljaa hienoksi silputtuna
10 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl kermaviiliä
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
2 dl (raastettu) juustoraastetta
4 kpl keitettyjä perunoita
Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Kuori ja kuutioi perunat ja sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet. Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä. Leikkaa kinkku ja paprikat kuutioiksi, ja levitä ne perunoiden ja sipulisilppujen kanssa vuokaan. Hienonna persilja joukkoon.

Sekoita munat, kermaviili ja mausteet ja kaada seos pannuun. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä munakasta uunissa noin 25 minuuttia kunnes se hyytyy myös keskeltä. Leikkaa kypsä munakas annospaloiksi.Voit tarjota munakkaan lämpimänä, haaleana tai kylmänä.

Yksi annos sisältää 162 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":55,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":9.1,"alcohol":0,"protein":13.7,"carbohydrates":5.9},"percent_raw":{"fat":0.5121421358329487,"alchohol":0,"protein":0.34160362688760143,"carbohydrates":0.1462542372794498,"alcohol":0},"percent":{"fat":51,"alchohol":0,"protein":34,"carbohydrates":15,"alcohol":0},"total":{"kcal":161,"weight":28.699999999999996,"percent":100}}}

 
Sulje