Ladataan... Ladataan...

Avokadodippi

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl keskikokoinen kypsä avokado
2 rkl sitruunamehua
10 g (1 rkl) Hermesetas makeutusjauhetta
115 g vähärasvaista tuorejuustoa (6-11% rasvaa)
0.25 tl suolaa
0.25 prk Bulgarian jogurttia
0.25 tl mustapippurirouhetta
0.5 rkl hienonnettua ruohosipulia
Valmistusohjeet

Puolita avokado ja poista kuori ja kivi. Leikkaa avokado suuriksi kuutioiksi ja laita sekoittimeen tai yleiskoneeseenmuiden ainesten kanssa. Sekoita tasaiseksi. Kaada kulhoon ja peitä muovikelmulla. Jäähdytä tarjoiluvalmiiksi ja korista hienoksi hakatulla ruohosipulilla. Tarjoa vihannessuikaleiden tai palojen kanssa.

Yksi annos sisältää 120 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":16},"weight":{"fat":9.4,"alcohol":0,"protein":3.6,"carbohydrates":3.8},"percent":{"fat":74,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":120,"weight":16.8,"percent":100}}}