Ladataan... Ladataan...

Caesarsalaatti avokadolla

Valmistusaineet 8:lle
4 kpl kypsää avokadoa
0.5 kpl sitruunan mehu
2 kpl ruukkua roomansalaattia
1 kpl ruukkua jääsalaattia
1 kpl ruukku tuoretta basilikaa
Kastike
3 kpl anjovisfilettä
1 prk kevytkermaviiliä
1 dl kevytmajoneesia
3 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
0.5 kpl sitruunan mehu
Lisäksi
100 g parmesaanilastuja tai -raastetta
4 viipale rapeaksi paahdettua paahtoleipää kuutioina
Valmistusohjeet

Leikkaa kuoritut avokadot puoliksi, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Purista päälle sitruunanmehu.
Yhdistä salaattikulhoon puhdistettu, revitty salaatti ja basilikanlehdet.
Hienonna kastikeainekset tehosekoittajassa ja nostele kastike salaatin sekaan.
Lisää avokadoviipaleet, paahdetut leipäkuutiot ja parmesaani raasteena tai lastuina.
Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":207,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":57},"weight":{"fat":22.4,"alcohol":0,"protein":10.1,"carbohydrates":13.8},"percent":{"fat":68,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":19},"total":{"kcal":306,"weight":46.3,"percent":100}}}