Ladataan... Ladataan...

Caesarsalaatti avokadolla

Valmistusaineet 8:lle
4 kpl kypsää avokadoa
0.5 kpl (keskik.) sitruunan mehu
2 kpl ruukkua roomansalaattia
1 kpl ruukkua jääsalaattia
1 ruukku ruukku tuoretta basilikaa
Kastike
3 kpl anjovisfilettä
1 prk kevytkermaviiliä
1 dl kevytmajoneesia
3 kynsi valkosipulin kynttä murskattuna
0.5 kpl (keskik.) sitruunan mehu
Lisäksi
100 g parmesaanilastuja tai -raastetta
4 viipale (iso) rapeaksi paahdettua paahtoleipää kuutioina
Valmistusohjeet

Leikkaa kuoritut avokadot puoliksi, poista kivi ja viipaloi hedelmäliha. Purista päälle sitruunanmehu.
Yhdistä salaattikulhoon puhdistettu, revitty salaatti ja basilikanlehdet.
Hienonna kastikeainekset tehosekoittajassa ja nostele kastike salaatin sekaan.
Lisää avokadoviipaleet, paahdetut leipäkuutiot ja parmesaani raasteena tai lastuina.
Tarjoa heti.

Yksi annos sisältää 306 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":207,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":57},"weight":{"fat":22.4,"alcohol":0,"protein":10.1,"carbohydrates":13.7},"percent_raw":{"fat":0.678323747157491,"alchohol":0,"protein":0.13637043545526598,"carbohydrates":0.18530581738724305,"alcohol":0},"percent":{"fat":68,"alchohol":0,"protein":14,"carbohydrates":19,"alcohol":0},"total":{"kcal":305,"weight":46.2,"percent":100}}}

 
Sulje