Ladataan... Ladataan...

Broileria ja parsakaalia

Valmistusaineet 4:lle
1 kg broilerin koipipaloja
2 rkl ruokaöljyä
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
0.5 tl currya
2 dl vettä
3 rkl rosmariinia
8 viipale sitruunaviipaleita
2 kynsi valkosipulinkynsiä
400 g parsakaalia
6 dl perunasosetta (maitoon valmistettua)
Valmistusohjeet

Sivele öljy koipien pintaan ja mausta koivet suolalla, mustapippurilla ja currylla. Ruskista koivet molemmin puolin paistinpannulla ja nosta ne uunivuokaan.

Lisää vuokaan vesi tai valkoviini, rosmariininoksat, sitruunaviipaleet ja halkaistut valkosipulinkynnet. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Paloittele parsakaali nupuiksi ja viipaloi varsi. Keitä tai höyrytä parsakaalin nuput ja varsiviipaleet napakoiksi. Lisää ne vuokaan ja jatka kypsentämistä 10 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen kera.

Yksi annos sisältää 512 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":189,"alcohol":0,"protein":224,"carbohydrates":99},"weight":{"fat":20.3,"alcohol":0,"protein":54,"carbohydrates":23.9},"percent_raw":{"fat":0.3692820738185884,"alchohol":0,"protein":0.43739560515473713,"carbohydrates":0.19332232102667452,"alcohol":0},"percent":{"fat":37,"alchohol":0,"protein":44,"carbohydrates":19,"alcohol":0},"total":{"kcal":511,"weight":98.19999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje