Ladataan... Ladataan...

Biisonipaistos

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl porkkana
150 g Lanttua
50 g Pekonia
1 kpl sipuli
250 g Biisoninlihaa
7 dl perunasosetta
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset 1–2 rkl kuivattuja yrttejä (rakuunaa, timjamia, rosmariinia).
Leikkaa liha kuutioiksi tai suikaleiksi. Ruskista ne pannussa ja siirrä sitten uunivuokaan. Kiehauta pannussa tilkka vettä ja kaada huuhdeliemi lihojen päälle.
Kuori ja paloittele mieleisiäsi kasviksia, kuten porkkanoita, lanttua, sipuleita, lihojen joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Levitä kypsää, maidolla löysennettyä perunasosetta liha-kasviseoksen peitoksi. Halutessasi voit ripottaa pinnalle korppujauhoja tai juustoraastetta.
Kypsennä uunissa 175 asteessa 40–50 minuuttia. Tarjoa lisänä etikkasäilykkeitä ja puolukkasurvosta

Vinkki

Pekonin sijasta voit käyttää savustettua siankylkeä.

Yksi annos sisältää 340 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":168,"alcohol":0,"protein":69,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":18.3,"alcohol":0,"protein":16.8,"carbohydrates":25.1},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":339,"weight":60.2,"percent":100}}}