Ladataan... Ladataan...

Artisokka-tomaattipaistokset

Valmistusaineet 4:lle
1 levy valmista voitaikinaa
1 rkl oliiviöljyä
2 kpl (iso) tomaattia
2 rkl (raastettu) parmesaaniraastetta
2 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
Valmistusohjeet

Pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanilastuja.

Jaa sulatettu voitaikina neljään osaan. Vuoraa sillä neljä pientä annosvuokaa.
Paahda pinjansiemenet kullanruskeiksi kuivalla teflonpannulla. Kuori tomaatit (2-3 kpl) kastamalla ne ensin kiehuvaan veteen. Tällöin kuori lähtee helposti. Poista kanta ja siemenet. Kuutioi tomaatit ja artisokanpohjat. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota paistinpannulla oliiviöljyssä. Sekoita täyte yhdistämällä kaikki muut ainekset paitsi juustoraaste. Ripottele sitä vuokien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile haaleana. Koristele annokset ennen tarjoilua basilikalla ja parmesaanilastuilla.

Vinkki

Kauneimmat parmesaanilastut saat, kun vuolet juustokimpaletta perunankuorimaveitsellä.

Yksi annos sisältää 250 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":171,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":65},"weight":{"fat":19.1,"alcohol":0,"protein":3.4,"carbohydrates":16.3},"percent_raw":{"fat":0.6855394230099416,"alchohol":0,"protein":0.05431150298048504,"carbohydrates":0.2601490740095734,"alcohol":0},"percent":{"fat":69,"alchohol":0,"protein":5,"carbohydrates":26,"alcohol":0},"total":{"kcal":250,"weight":38.8,"percent":100}}}

 
Sulje