Ladataan... Ladataan...

Pyttipannu

Valmistusaineet 4:lle
9 kpl keitettyjä perunoita
1 kpl sipuleita
2 rkl öljyä
2 tl paprikajauhetta
250 g Saunapalvikinkkua
1 kpl suolakurkkuja
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria
0.5 tl suolaa
Päälle
4 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Valmistusohjeet

Kuori ja lohko keitetyt perunat.
Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää paprikajauho.
Kuutioi kinkku ja lisää perunoiden kanssa joukkoon.
Lisää lopuksi kuutioitu suolakurkku, rouhittua mustapippuria ja ripaus suolaa.
Tarjoa annokset paistetun kananmunan kanssa.

Yksi annos sisältää 321 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":103},"weight":{"fat":15.4,"alcohol":0,"protein":19.3,"carbohydrates":25.4},"percent_raw":{"fat":0.4363851175796112,"alchohol":0,"protein":0.243556753144698,"carbohydrates":0.32005812927569083,"alcohol":0},"percent":{"fat":44,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":32,"alcohol":0},"total":{"kcal":322,"weight":60.1,"percent":100}}}

 
Sulje