Ladataan... Ladataan...

Jauhelihapihvi

Valmistusaineet 12:lle
400 g Jauheliha, sika-nauta
45 g Pussikeitto, blå band, ranskalainen sipulikeitto, yksikköpakkaus, laimentamaton
1 dl Vesi
1 tl Maustepippuri
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
Valmistusohjeet

Sekoita sipulikeitto ja vesi. Anna keiton turvota hetki. Lisää jauheliha ja mausteet sekä kanamuna. Sekoita tasaiseksi massaksi. Taputtele pihveiksi. Paista uunissa 200 asteessa, n.10-15 min.

Vinkki

Kananmunan tilalla voi käyttää kermaviiliä 1 prk. Massasta voi pyöritellä lihapullia tai laittaa sen vuokaan ja paistaa jaulihamurekkeena.

Yksi annos sisältää 93 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":6.2,"alcohol":0,"protein":6.6,"carbohydrates":3},"percent_raw":{"fat":0.5921640926038526,"alchohol":0,"protein":0.2790266035222345,"carbohydrates":0.12880930387391296,"alcohol":0},"percent":{"fat":59,"alchohol":0,"protein":28,"carbohydrates":13,"alcohol":0},"total":{"kcal":93,"weight":15.8,"percent":100}}}

 
Sulje