Ladataan... Ladataan...

Ananasrahka

Valmistusaineet 5:lle
400 g Maitorahka, rasvaa 0.3%, laktoositon, valio
2.5 dl Vispautuva vanilliinikastike, rasvaa 12%, flora vanilla
2 tlk Ananas, säilyke, sokeriliemessä, pala
5 g Makeutusaine, canderel-jauhe
Valmistusohjeet

Vispaa vaniliinikastike vaahdoksi. Sekoita sekaan rahka lusikalla sekä makeutusaine ja ananaspalat ilman lientä. Rahka on valmista tarjottavaksi.

Vinkki

Jos käytössäsi ei ole vaniliinikastiketta, voi rahkan tehdä tavalliseen vispikermaan. Silloin voi lisätä teelusikallisen tai kaksi vaniljasokeria makua antamaan. Rahka säilyy pari päivää jääkaapissa.

Yksi annos sisältää 181 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":44,"carbohydrates":84},"weight":{"fat":6.1,"alcohol":0,"protein":11.4,"carbohydrates":21.9},"percent_raw":{"fat":0.29327045628345655,"alchohol":0,"protein":0.24203415753250065,"carbohydrates":0.4646953861840428,"alcohol":0},"percent":{"fat":29,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":46,"alcohol":0},"total":{"kcal":180,"weight":39.4,"percent":100}}}

 
Sulje