Ladataan... Ladataan...

Aloo eli peruna-hernecurry

Valmistusaineet 4:lle
1 kg perunoita
1 kpl sipuli
4 kpl tomaattia
3 rkl ruokaöljyä
15 g Curry-tahnaa
2 dl kookosmaitoa
3 rkl tummaa/vaaleaa muscovadosokeria
0.5 tl suolaa
1 kpl korianteria (ruukku)
200 g Herneitä
Valmistusohjeet

Kuori ensin perunat ja sipulit. Leikkaa suupaloiksi, samoin tomaatit. Jos käytät kirsikkatomaatteja, tarvitset kokonaisen rasiallisen niitä. Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi.
Kuumenna öljy isolla pannulla tai kattilassa. Lisää currytahnaa makusi mukaan vähitellen ja kuumenna minuutti, pari, sekoitellen öljyn kanssa.
Lisää kookosmaito, sokeri ja suola Sekoita.
Lisää perunat ja sipulit. Anna hautua pehmeiksi miedolla lämmöllä välillä sekoitellen.
Tällä välin suikaloi korianteri ja lisää pannulle tomaattien ja herneiden kanssa muutama minuutti ennen kuin ruoka on valmista Sekoita hyvin.
Tarjoa sellaisenaan.

Yksi annos sisältää 490 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":204,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":248},"weight":{"fat":22.3,"alcohol":0,"protein":9.3,"carbohydrates":61.1},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":51},"total":{"kcal":490,"weight":92.7,"percent":100}}}