Ladataan... Ladataan...

Vuohenjuustosalaatti

Valmistusaineet 4:lle
4 viipale vaaleita paahtoleipäviipaleita
100 g Pehmeää vuohenjuustoa
10 viipale Parmankinkkua
1 kpl ruukku rucolaa
1 kpl tammenlehväsalaatti
1 ruukku ruukku basilikaa
1 rkl oliiviöljyä
2 tl balsamviinietikkaa
20 kpl Aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
0.5 dl saksanpähkinöitä rouheena
Valmistusohjeet

Leikkaa leivistä kulmat pois. Nosta juustoviipaleet leiville. Kiedo leipien ympärille parmankinkkusuikaleet.
Tee salaattipeti lautaselle valmiiksi. Grillaa tai kuumenna leivät niin, että juusto alkaa sulaa.
Mausta salaatti oliiviöljyllä, viinietikalla ja kuivatuilla tomaateilla. Nosta leivät salaattipedille. Viimeistele rouhitulla saksanpähkinällä.

Yksi annos sisältää 305 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":193,"alcohol":0,"protein":61,"carbohydrates":51},"weight":{"fat":21.2,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":12.7},"percent":{"fat":63,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":306,"weight":48.900000000000006,"percent":100}}}