Ladataan... Ladataan...

Kasvispitaleipä

Valmistusaineet 1:lle
1 kpl kokojyväpitaleipää
1 kpl (iso) tomaatti
50 g kurkkua (3cm viipale)
1 kpl (pieni) salaattisipuli
2 rkl maustamatonta jogurttia
1 rkl (silputtu) kuivattua tilliä tai minttua
0.15 tl merisuolaa ja mustapippuria
0.5 dl säilöttyjä kikherneitä valutettuna ja huuhdeltuna
1 tl sitruunamehua
Ohjeet

Halkaise pitaleipä auki päältä. Jos haluat nauttia sen lämpimänä, pane se leivänpaahtimeen alhaiselle lämmölle noin minuutiksi, niin että se lämpenee kauttaaltaan. Pilko sillä aikaa tomaatti, kurkku, ja sipuli melko hienoksi ja sekoita jogurtin, mintun/tillin ja mausteiden kanssa. Työnnä halkaistun pitaleivän sisään ja lusikoi päälle kikherneet, purista joukkoon sitruunamehu ja nauti.

Yksi annos sisältää 232 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":38,"carbohydrates":171},"weight":{"fat":2.47,"alcohol":0,"protein":9.24,"carbohydrates":41.16,"saturated_fat":0.6,"sugar":9.51,"fibre":6.17,"salt":1.2},"percent_raw":{"fat":0.09916300602832283,"alcohol":0,"protein":0.16511348351260405,"carbohydrates":0.735723510459073},"percent":{"fat":10,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":74},"total":{"kcal":233,"weight":70.35,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":377.89},"item_type":"recipe","recipe_id":37426,"servings":1}}

 
Sulje